Bekijk ons ook op Facebook
Mail ons: info@wijkinstall.nl of bel met: 010 - 5112695.
Foto's verstuurt u via WhatsApp naar 06-45849404.
N. Van Wijk & Zn BV - Installatiebureau
Noordeindseweg 378, 2651 LN Berkel en Rodenrijs


Vraag nu online een offerte aan voor uw nieuwe Nefit CV ketel

Sterkin Erkend Installateur
 
 

Verwarming

CV-Ketels

De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de CV-ketel. De CV-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-ketels zorgen voor een behoorlijke rendements-verbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen. Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor de vervanging van uw CV-ketel. Het voorjaar en de zomer zijn uitstekende periodes om tot vervanging over te gaan. Zo zit u niet in de kou en is er gelegenheid om uw installatie alle aandacht te geven. Het is zinvol gelijktijdig uw volledige installatie te optimaliseren en, waar gewenst, bijvoorbeeld de radiatoren te vervangen door fraaie exemplaren.

Installatiebedrijf Van Wijk is dealer van Nefit HR-ketels:

  • Nefit Topline: de robuuste en compacte HR ketel
  • Nefit TrendLine: de nieuwe trend in compacte kwaliteitsketels
  • Nefit ProLine: de kleine HR-ketel met de slimme extra’s
  • Nefit BaseLine: de betrouwbare basis voor warmte en warm water

Advies nodig bij de keuze van een ketel? Bel 010-5112695

Radiatoren en convectoren

Warmte in de allermooiste vorm: kies voor radiatoren van bijvoorbeeld Zehnder of Jaga.

Vloerverwarming

Vloerverwarming komt van alle verwarmingssystemen het dichtst bij wat men noemt de ‘warmtebalans’. Het evenwicht tussen lichaamswarmte en omgevingstemperatuur, die wij als behaaglijk ervaren. Dit ideaal wordt bereikt door de stralingswarmte van vloerverwarming, waardoor de lucht in het vertrek minder opgewarmd hoeft te worden. Men voelt zich behaaglijk bij een ruimtetemperatuur die ca. 2°C. lager ligt dan bij andere systemen. Hierdoor zal het energieverbruik ca. 10% minder zijn.

Warmtepompen

Een van de meest duurzame oplossingen is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Er zijn 'all electric' oplossingen waarvoor geen gasaansluiting nodig is, als 'hybride' systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel.