Waar wij goed in zijn

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op het gebied van verwarming, duurzaamheid, sanitair en loodgieterswerk. Daarnaast bieden wij ook diensten aan voor onderhoud & service.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Verwarming

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, convector, radiator of vloerverwarming? Dan bent u bij N. van Wijk en Zn. aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u er weer lekker warm bij zit. Wij zijn dealer van Nefit HR-ketels.

Duurzaam

Er zijn verschillende manieren om zowel uw energierekening omlaag te krijgen als het milieu te besparen. Zo kunt u kiezen voor duurzaam verwarmen, duurzaam warm water en duurzaam ventileren. Wij kunnen u hierbij helpen.

masnory-gallery-7

Sanitair

Installatiebedrijf van Wijk verzorgt de installatie van o.a. toiletcombinaties, douchebakken, stoomcabines, baden, wastafels, badkamermeubels en kranen. Ook alle voorbereidende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd.

Loodgieterswerk

Installatiebedrijf Van Wijk kunt u inschakelen voor reparaties aan en installatie van water- en gasleidingen, rioleringen, ventilatiesystemen en legionellapreventie systemen.

Onderhoud

Gasketelwet 1-4-2023
Vanaf 1 april 2023 moeten wij gaan werken volgens de gasketelwet BRL 6000-25 bij het installeren, onderhouden en repareren. Onze monteurs hebben de benodigde certificaten hiervoor behaald. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij CO-keur.nl


1 Alle cv ketels zullen wij eerst moeten keuren volgens de BRL 6000-25 kosten € 95,00 bij goedgekeurd kunnen wij het onderhoud uitvoeren, dit onderhoud en eventuele onderdelen worden apart in rekening gebracht.


2 De monteur verricht metingen en noteren de waardes die in een landelijke database zullen worden bewaard.


3 U begrijpt dat onze monteurs meer tijd nodig hebben voor de uitvoering van dit alles.


4 U kunt rekenen op 1.5 a 2 uur voor de te verrichten metingen/onderhoud.
De verplichte registraties die bij de nieuwe gasketelwet behoren zullen daardoor extra kosten met zich mee gaan brengen.

Service

Alleen bij zeer Urgente storingen zullen wij deze zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.

Naam op pand voorzijde

Urgente storing?
Bel direct

Voor onze vaste klanten hebben wij alleen bij zeer urgente storingen buiten kantooruren en op feestdagen storingsdienst.