Waar wij goed in zijn

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op het gebied van verwarming, duurzaamheid, sanitair en loodgieterswerk. Daarnaast bieden wij ook diensten aan voor onderhoud & service.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Verwarming

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, convector, radiator of vloerverwarming? Dan bent u bij N. van Wijk en Zn. aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u er weer lekker warm bij zit. Wij zijn dealer van Nefit HR-ketels.

Duurzaam

Er zijn verschillende manieren om zowel uw energierekening omlaag te krijgen als het milieu te besparen. Zo kunt u kiezen voor duurzaam verwarmen, duurzaam warm water en duurzaam ventileren. Wij kunnen u hierbij helpen.

masnory-gallery-7

Sanitair

Installatiebedrijf van Wijk verzorgt de installatie van o.a. toiletcombinaties, douchebakken, stoomcabines, baden, wastafels, badkamermeubels en kranen. Ook alle voorbereidende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd.

Loodgieterswerk

Installatiebedrijf Van Wijk kunt u inschakelen voor reparaties aan en installatie van water- en gasleidingen, rioleringen, ventilatiesystemen en legionellapreventie systemen.

Onderhoud

Bij Installatiebedrijf Van Wijk kunt u op basis van maatwerk het gewenste onderhoudsabonnement afsluiten. Van preventief onderhoud op basis van nacalculatie tot een ‘onderhoudsabonnement’ inclusief storingen en materialen. 

Service

Alleen bij zeer Urgente storingen zullen wij deze zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.

Voorzijde Pand

Urgente storing?
Bel direct

Voor onze vaste klanten hebben wij alleen bij zeer urgente storingen buiten kantooruren en op feestdagen storingsdienst.